Vorig Seizoen 08.05.2008

Tim Rutten

 

Deze installatie gaat op zoek naar de ongestileerde aantrekkingskracht van het bewegende beeld: het besef van herinnering, dat alles al heeft plaatsgevonden. Het individuele besef en ervaren van tijd. Het laatst geformuleerde doel: onnadrukkelijkheid uitdrukken. Acteren - door een keur aan fysieke keuzes brengt de acteur de gewenste emotie over. Eventueel kan het acteren paradoxaal worden gemaakt, als dat de bedoeling is.


Waar is de tussenruimte, in het handelen, tussen woorden, tussen perspectieven? Perspectieven (kijkrichtingen) definiƫren de ruimte en ook de tussenruimte. Dit te beseffen is een eigen perspectief. Want ieder beeld wil in ieder geval bekeken worden. Perfectie is een relatief begrip, net als de definitie van een doel. Dit is niet los te zien (en kan niet loskomen) van de fundamentele menselijkheid van het nemen van een beslissing. Het definiƫren is zinloos zonder voortdurende overeenstemming.

 

Tim Rutten - Vorig Seizoen

 

Seizoen 8: er bloeit iets op tussen Jake en Alyssa's moeder, Claire. Jeremy's vader blijkt helemaal niet dood te zijn. Er vindt een naar voorval plaats tussen Sandra en Eva, die niet veel later in het ziekenhuis belandt.

Seizoen 9: Een vreemdeling komt naar Hope Springs en maakt zich bekend als Jeremy's vader. Sandra is jaloers op Brad's succes. Eva worstelt nog steeds met haar gezondheid, en krijgt steun van de vriendelijke dokter Emilio.

Seizoen 10: Brad maakt enkele zakelijke blunders en is opeens aangewezen op de hulp van anderen. De spanning tussen Claire en Alyssa neemt langzaam toe en komt tot uitbarsting tijdens het verlovingsfeest. Eva ontdekt op sluwe wijze een groot geheim.

Seizoen 11: Een schok gaat door het stadje na enkele opmerkelijke onthullingen. Martin's relatie komt onder druk te staan. Sandra krijgt een baan aangeboden in Tulville, maar wordt door Jeremy's reactie aan het twijfelen gebracht.